Učitavanje...

Franšiza

Surfer je prvi Hrvatski lanac fast-food restorana koji prodaje franšizu, svojim inovativnim konceptom brze prehrane specijaliziran je za proizvode od kvalitetnog mesa i povrća. Posebnom recepturom i biranim sastojcima ali i kvalitetnim, provjerenim dobavljačima, Surfer garantira originalan i atraktivan, prepoznatljiv brend koji je privlačan kupcima. Standardna franšizna ponuda daje mogućnost ulaska u posao s velikim projekcijama koje zahtijevaju nisku razinu investicija i koje u isto vrijeme omogućavaju visoku razinu profita.

Surfer nudi potencijalnim primateljima franšize pet franšiznih koncepta među kojima su:

CORNER: primjeren je za manje prostore koji se nalaze u užim središtima grada i sl. prostorima manjeg obima, do 50m2, s mogućnošću usluživanja proizvoda prvenstveno za van (To GO) ali i konzumiranja unutar objekta ukoliko je to moguće, ali bez sjedećih mjesta.

DINER: primjeren je za veće prostore u središtima grada, trgovačkim centrima i sl. prostorima većeg obima, preko 100m2, s mogućnošću usluživanja proizvoda prvenstveno unutar objekta s min. 16-20 sjedećih mjesta.

DRIVE THRU: primjeren je za prostore koji se nalaze u užim i širim središtima grada i sl. prostorima, 20 - 50m2, s mogućnošću usluživanja proizvoda prvenstveno za van (To GO) ali s naglaskom na prilaznu cestu i usluživanje preko „Car Service Order“ – CSO.

DRIVE-IN: primjeren je za prostore koji se nalaze u užim i širim središtima grada i sl. prostorima, preko 100m2, koji bi bili kombinacija DINER-a i DRIVE THRU-a.

DRIVE-IN THEATAR: primjeren je za prostore koji se nalaze u širim područjima grada, parkirališnim prostorima trgovačkog centra i sl. prostorima koji bi bili kombinacija DRIVE-IN-a, s naglaskom na uređen parkirališni prostor s min. 100 parkirališnih mjesta, koji bi bio opremljen s potrebnim uređajima za reprodukciju filmova na otvorenom, kako bi se omogućila privatnost i udobnost gledanja iz vlastitog vozila.

Kompanija pomaže primateljima franšize kroz edukaciju kod pokretanja poslovanja, primanja narudžbi, kreiranja i kontrole zaliha, tehnika pripremanja hrane i prezentacije proizvoda te sve što je neophodno za kreiranje optimalnih modela restorana koji se nalaze u ponudi Surfera. Uspješnost u poslovanju postiže se uz pomoć proizvoda vrhunske kvalitete te jako dobrog brandinga koji cijelu priču čini jako zanimljivom potencijalnim kupcima.

Surfer originalni okus - svježe pripremljen!